aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Καταδικασμένος να βρίσκει λύσεις

Απόλλων: Καταδικασμένος να βρίσκει λύσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τη φουρτούνα, ακολουθεί πάντα η γαλήνη. Δεν γνωρίζουμε αν η κατάσταση θα μπει σε νέα φάση και η ομάδα θα επανέλθει δριμύτερη, όμως ο Απόλλων είναι Απόλλων και είναι καταδικασμένος να βρίσκει τις λύσεις στα δύσκολα και να επανέρχεται. Αυτό διδάσκουν παρόμοιες περιπτώσεις που έχουν βιώσει στην ομάδα της Λεμεσού.

Βρισκόμαστε ακόμη στα τέλη Οκτωβρίου και υπάρχουν άλλοι εφτά μήνες, μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Αλίμονο, αν περνά από τη σκέψη του οποιουδήποτε, είτε εντός είτε εκτός Απόλλωνα, πως οι κυανόλευκοι θα εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους. Κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει η ιστορία και το εκτόπισμα της ομάδας.

Ήδη, το 4-0 επί της Αναγέννησης έδωσε άλλον τόνο στην προσπάθεια να ξαναβρεί η ομάδα τον εαυτό της. Θέλουν όλοι να πιστεύουν πως είναι η αρχή της αντεπίθεσης της ομάδας τους. Η τελευταία ήττα από τον Ερμή πήγε να «πνίξει» τη διάθεση του κόσμου, όμως με την Αναγέννηση οι ποδοσφαιριστές έστειλαν ξεκάθαρα μηνύματα.

Το ζητούμενο τώρα είναι την Κυριακή με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο, να συνεχιστεί η αντεπίθεση και με άλλη μια νίκη να αποδείξουν πως έρχονται καλύτερες μέρες. Η δοκιμασμένη συνταγή με το 4-4-2 δεν πρόκειται να αλλάξει και την Κυριακή ο Γκιέ Γκιέ με τον Μαγκλίτσα θα αποτελέσουν και πάλι τη δύναμη πυρός της ομάδας τους. Φάνηκε πως με τους δύο στην επίθεση, ο Απόλλων είναι πιο γεμάτος και πιο απειλητικός.

Ο πρώτος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του μέχρι τώρα. Δεν καταλαβαίνει από προβλήματα και είναι σταθερά ο πρώτος, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη όλων. Ο Κροάτης έχασε χρόνο, λόγω του προβλήματός του, όμως παρουσιάστηκε ορεξάτος στο τελευταίο παιχνίδι και από τη στιγμή που είναι γνωστές οι δυνατότητές του, είναι σίγουρο πως θα ξαναβρεί τον καλό εαυτό του.

Εκεί που μένει να αλλάξει και να γίνει πιο αποδοτικός ο Απόλλων, είναι στα «φτερά». Περιμένουν περισσότερα από τους Παπουλή – Σαρδινέρο, ενώ θεωρείται πλήγμα η απουσία του Πέδρο. Ο τελευταίος κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει και μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς που ακολουθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ