aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Καρέ για αισιοδοξία

Απόλλων: Καρέ για αισιοδοξία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Φακούντο Περέιρα, πιο νωρίς από όσο θα περίμενε κανείς, βρήκε τα πατήματά του. Έχει ήδη πέντε γκολ στο ενεργητικό του, αλλά δεν είναι μόνο τα γκολ που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Είναι η γενικότερη δραστηριότητά του, η οποία συνοδεύεται από μια εξαιρετική ποιότητα. Δεν συναντάς εύκολα έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή και το γεγονός ότι προσαρμόστηκε έγκαιρα θα τον βοηθήσει να ανεβάσει και άλλο τους ρυθμούς της ομάδας του σε Κύπρο και Ευρώπη.

Για τον Απόλλωνα, είναι θετικό κάθε νέα προσθήκη να βάζει τη σφραγίδα της και να μη μένει στάσιμη. Οι κυανόλευκοι σπανίως πέφτουν έξω στις επιλογές τους και αυτό είναι καλό σημάδι για την επίτευξη των στόχων. Ευχάριστη νότα δεν είναι μόνο τα πρώτα πατήματα του Περέιρα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μουσταφά Καραγιόλ. Μπαίνει και αυτός στο πνεύμα ης ομάδας του, είναι αρκετά δραστήριος, ενώ το γκολ που σημείωσε επί της Ένωσης ανέδειξε την ποιότητά του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στο ένας εναντίον ενός μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα. Μπορεί, με την ντρίπλα που διαθέτει, να αφήσει τον αντίπαλό του να τον ψάχνει και αυτός να κινείται αλλού. Προς το παρόν είναι σε μια μέτρια ώς καλή κατάσταση, με τον χρόνο να δουλεύει υπέρ του. Το επίπεδό του είναι για καλύτερες και… πιο θεαματικές πτήσεις.

Η άλλη περίπτωση αφορά τον Κέβιν Μπρου. Πέτυχε δυο γκολ με την Ένωση, αν και αγωνίστηκε ως στόπερ. Είναι έμπειρος, καλός χειριστής της μπάλας και αρκετά χρήσιμος για να κάνει πιο απλό και ουσιαστικό το παιχνίδι της ομάδας του. Προς το παρόν είναι τραυματίας και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει, γιατί είναι η τρίτη φορά σε διάστημα τριών μηνών που παροπλίζεται. Τα μυϊκά προβλήματα τον εμποδίζουν να βρει ρυθμό, αλλά αν καταφέρει να απαλλαγεί από αυτά, θα είναι σε θέση να βοηθήσει πολύ. Η τέταρτη περίπτωση αφορά τον Ρίτσαρντ Σουμά. Αντιμετώπισε και αυτός μυϊκό πρόβλημα, όμως το ξεπέρασε και μαζί με τον Γιώργο Βασιλείου θα μοιράζεται τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με σέντρες-φαρμάκι, αλλά και καλά μαρκαρίσματα ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα έχει πολλά να δώσει στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ