aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Καρ και Εμπιντά «βοηθάνε» ενόψει Ιανουαρίου

Απόλλων: Καρ και Εμπιντά «βοηθάνε» ενόψει Ιανουαρίου

Αβέβαιο και όχι μόνο χαρακτηρίζεται το μέλλον των Ντάνι Καρ και Ταμπά Εμπιντά στον Απόλλωνα. Οι δύο ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων έχουν υποπέσει σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από το τεχνικό επιτελείο, αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο με αποτέλεσμα, έπειτα από κοινή απόφαση Σωφρόνη Αυγουστή – διοίκησης να τεθούν εκτός ομάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν αναμένεται να αγωνιστούν ξανά με τη φανέλα του Απόλλωνα και εντός των επόμενων ημερών θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα της Λεμεσού, ενώ η εξέλιξη αυτή βοηθάει κάπως τη Λεμεσιανή ομάδα, αφού ανοίγουν θέσεις για έλθουν καλύτεροι παίκτες τον Ιανουάριο οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν πραγματικά.

Τα… νυχτοπερπατήματα και η απειθαρχία δεν συγχωρούνται από τον Κύπριο κόουτς των κυανόλευκων, γι’ αυτό και η απόφαση δεν αναμένεται να αλλάξει. Μάλιστα, αυτό δεν θα κοστίσει καθόλου για τον Απόλλωνα, καθώς σε όλα τα συμβόλαια των παικτών υπάρχει σχετικός όρος για τα πειθαρχικά παραπτώματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ