aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κανόνας... Η μπάλα «πληγώνει» και τους ισχυρούς

Απόλλων: Κανόνας… Η μπάλα «πληγώνει» και τους ισχυρούς

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Κακοτυχία επειδή η μπάλα δεν έλεγε να κάνει στο χατίρι τον Απόλλωνα, αποτυχία όμως, όχι. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί πως το αποτέλεσμα με τη Δόξα (1-1) στο Μακάρειο είναι αποτυχία για τους κυανόλευκους της Λεμεσού.

Βλέπετε, δεν αντιμετώπιζαν μία αδύναμη ομάδα, αλλά ένα «σκληρό καρύδι» το οποίο απέδειξε πλειστάκις πως βάζει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους, κυρίως στους μεγάλους. Ακόμα οι μνήμες από το 5-2 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, είναι νωπές. Επίσης, ας ληφθεί υπόψη και πως το γκολ της ομάδας του Λούκα Χατζηλούκα δεν έπρεπε να μετρήσει.

Απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς, ο Απόλλωνας αν και υστέρησε λιγάκι στο πρώτο μέρος συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις, δεν είχε άσχημη εικόνα που να δικαιολογεί το αποτέλεσμα. Τουναντίον, ειδικά στο β’ μέρος, ήταν καθόλα επιβλητικός και είναι γνωστό πως η μπάλα τιμωρεί κάποτε, ακόμη και τους πιο ισχυρούς. Δεν πληγώνει μονάχα τους αδύναμους… και αυτό να λέγεται!

Μπήκε ένα «στοπ» στο αλάνθαστο σερί του Απόλλωνα, η ομάδα της Λεμεσού δεν επέκτεινε την ατομική επίδοσή της αναφορικά με το μπάσιμό της στο πρωτάθλημα, που δημιουργήθηκε στην περασμένη αγωνιστική με το πέντε στα πέντε, αλλά εάν κανείς μπορεί να υποθέσει ότι αυτό είναι ικανό να πάρει τους Λεμεσιανούς από κάτω, κάνει λάθος.

Ο δρόμος είναι μακρύς, εύκολοι αντίπαλοι δεν υπάρχουν για κανέναν, ο Απόλλωνας διαθέτει σπουδαία ομάδα, ίσως και καλύτερη από την περσινή και πλέον οι Λεμεσιανοί καλούνται να ορθώσουν ανάστημα και απόντων των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αυτή την εβδομάδα, έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το μυαλό τους, να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν χωρίς επιπλέον πίεση για το ντέρμπι με την Ανόρθωση το Σάββατο στο Τσίρειο. Θα είναι το δεύτερο φετινό ντέρμπι και μία νίκη θα κάνει τη ψυχολογία και το ηθικό καλύτερα ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ