aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Κανείς δεν θα μείνει με το ζόρι

Απόλλων: Κανείς δεν θα μείνει με το ζόρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν. Ο Νίκος Κίρζης βγήκε μπροστά και ήταν απόλυτος πως ο Απόλλων έχει χαράξει ένα δρόμο χωρίς επιστροφή και πως κανένας δεν είναι υπεράνω. Η ομάδα θα τραβήξει τον δρόμο της με στόχο να επανέλθει δριμύτερη και πιο ανταγωνιστική. Συνεπώς, αν ακόμη το επιθυμεί ο Βαλεντίν Ρομπέρζ να διακόψει το συμβόλαιό του, είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Γάλλος αμυντικός διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά με την τροπή που πήρε το θέμα, οι δύο πλευρές θα καθήσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Όταν ένας δεν θέλει, δεν τον κρατάς με το ζόρι. Αυτό έγινε και με την περίπτωση του Μάγκλιτσα, που ήθελε διακαώς να αποχωρήσει τον περασμένο Φεβρουάριο. Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, ενώ παρελθόν αποτελούν, μετά τους Βάλε, Καραγιόλ, Κίσσα, Κερμπρ, και οι Μπρου και Πολίτσι (ανακοινώθηκε χθες ο τερματισμός της συνεργασίας τους). Ποιες άλλες αποδεσμεύσεις θα προκύψουν θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Το σίγουρο είναι πως η διοίκηση θα προχωρήσει σε μαζεμένες αλλαγές σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια πιο ισχυρή ομάδα. Οι Πέδρο, Γιούστε, Βασιλείου, Στυλιανού, Κυριάκου, Περέιρα, Σατσέτι, Μάρκοβιτς, Ζελάγια, Σαρδινέρο, Παπουλής θα συνεχίσουν να είναι στις επάλξεις. Οι πιο πάνω θα αποτελέσουν τον βασικό πυρήνα των κυανόλευκων. Σε αυτούς θα προστεθούν και οι Πίττας, Σπόλιαριτς και Καρώ που επιστρέφουν, ενώ υπάρχει συμφωνία με τους Μολ, Αγκίρε και Μπεσάτ. Οι προσθήκες θα φτάσουν πολύ πιθανόν τις δέκα. Η παραδοχή του προέδρου του Απόλλωνα πως δεν ανταποκρίθηκαν οι μετεγγραφές του περασμένου καλοκαιριού και πως δεν έγινε καμιά κίνηση ενίσχυσης τον Ιανουαρίου φανερώνει την πρόθεση να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό.

Η προσοχή, λοιπόν, είναι στην ενίσχυση της ομάδας και στο πώς θα αναπτυχθεί πιο έντονα το στοιχείο του πρωταθλητισμού. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να είναι στο προσκήνιο ο Απόλλωνας και στη νέα περίοδο. Η αποτυχία του Απόλλωνα δεν έχει να κάνει με την δομή ή το οργανόγραμμα που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, όμως κάποια πολύ σημαντικά τεχνικά ζητήματα δεν του βγήκαν. Οι αδυναμίες παρουσιάστηκαν μετά τον Ιανουάριο, γιατί μέχρι τότε η ομάδα έπειθε πως είναι ικανή να φθάσει στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ