aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Καμιά τάση για υποχώρηση

Απόλλων: Καμιά τάση για υποχώρηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και τώρα δουλειά για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.  Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, μετά το ρεπό που πήραν από τον προπονητή τους, ξανάπιασαν χθες δουλειά και σκέφτονται τον αγώνα με την Πάφος FC το ερχόμενο Σάββατο. Θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες εάν θα είναι σε θέση να υπολογίζει ο Σωφρόνης Αυγουστή στους Ζοάο Πέδρο και Κέβιν Μπρου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα διαφανεί αν θα είναι έτοιμοι. Το πιθανότερο είναι πως θα προφυλαχθούν για να υπολογίζονται στο ματς με τη Λάτσιο τη μεθεπόμενη Πέμπτη. Έτσι και αλλιώς, υπάρχουν οι αντικαταστάτες τους και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει η τεχνική ηγεσία τη συμμετοχή τους.

Ο Αυγουστή έχει σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση, πανέτοιμους και τους Στυλιανού (μάλλον θα πάρει θέση βασικού το Σάββατο), Περέιρα, Φουαπαλά και Σούμα. Είναι έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού και ο Καραγιόλ, οπότε με όλους τους νέους έτοιμους, ο Απόλλων κοιτάζει μπροστά. Οι οκτώ αγώνες που έδωσε ο Απόλλων στην Ευρώπη, ήταν ένα μικρό δείγμα για όσα μας επιφυλάσσει στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να πετύχει στην Ευρώπη με αντιπάλους τις Λάτσιο, Μαρσέιγ και Αϊντραχτ, όμως στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει καμιά τάση για υποχώρηση.

Οι κυανόλευκοι είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν ρέστα και να οδηγήσουν αυτοί την κούρσα του μαραθωνίου. Ξεκινώντας από το ματς με την Πάφος FC, θέλουν να χαράξουν μία ευθεία γραμμή και να την ακολουθήσουν πιστά. Λένε πως έπαθαν και έμαθαν και ότι δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη που θα τους χαλάσει τη διάθεση ή θα τους εκτροχιάσει από τον τελικό στόχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ