aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Καμία ανησυχία για Ντιγκινί, θετικός ο Λάρσον

Απόλλων: Καμία ανησυχία για Ντιγκινί, θετικός ο Λάρσον

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Συζητήθηκε και μάλιστα εκτενώς η δήλωση του Νικολά Ντιγκινί, αμέσως μετά τον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ. Βλέπετε, άφηνε ανοιχτό το παράθυρο της παραμονής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Το θετικό είναι ότι είμαστε στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζόν. Ελπίζω με τον κόσμο μας να έχουμε την ευκαιρία να του δώσουμε χαρά σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γάλλος επιθετικός.

Στον Απόλλωνα δεν ανησυχούν. Όπως μας ειπώθηκε χθες, ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε ήδη συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο Ντιγκινί, πάντως, είχε πολύ καλή παρουσία στο προχθεσινό παιχνίδι. Χρειάστηκε μόνο τέσσερα λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα (στο 89΄αντικατέστησε τον Μπρούνο Γκάμα).  Σκόραρε, έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον Άρη στο 90’+3, όμως δύο λεπτά μετά το ματς πήγε στην παράταση. Ο Γάλλος αγωνίστηκε για δεύτερο σερί ματς, καθώς είχε προηγηθεί ένα 30λεπτο κόντρα στην ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, το περασμένο Σάββατο. Στα δύο πρώτα των πλέι οφ, υπενθυμίζουμε, ήταν εκτός αποστολής. Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν απέναντι στον Ατρόμητο (1/3).

Στον Απόλλωνα, θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ και τον Ντάνιελ Λάρσον, συμπαίκτη του Ντιγκινί στον Άρη. Ο 33χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός είναι θετικός για να συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού και μάλιστα, στις συζητήσεις που έγιναν, προέκυψε πρόσφορο έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ