aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Καλύτερα δεν γίνεται

Απόλλων: Καλύτερα δεν γίνεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν την αντεπίθεσή τους, πάνε από το καλό στο καλύτερο και στο πέρασμά τους βγάζουν φωτιές. Δεν είναι καθόλου υπερβολή, ούτε σχήμα λόγου, καθώς η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, όπως παρουσιάζεται αυτή την περίοδο μπορεί να πλησιάσει και άλλο τους πρωτοπόρους. Ο Απόλλων είναι φτιαγμένος σε στέρεες βάσεις και πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Οι ποδοσφαιριστές καταθέτουν πάθος, δείχνουν την ποιότητά τους και έχουν πολλά αποθέματα δύναμης για να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά. Με τη νίκη επί της Ανόρθωσης, η διαφορά  από την κορυφή μειώθηκε, όμως για να έχει αντίκρισμα, η νίκη, θα πρέπει να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Το σερί είναι απαραίτητο να διευρυνθεί. Τα στατιστικά του Απόλλωνα είναι εκπληκτικά, καθώς στους έξι τελευταίους αγώνες, μάζεψε τους 16 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς. Με το νέο σύστημα, το 3-4-3, ο Απόλλων νίκησε Ένωση, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα, ΑΕΚ και Ανόρθωση, ενώ έμεινε στην ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ.

Η κακή παρένθεση με τα άτυχα παιχνίδια στο ξεκίνημα, έχει παρέλθει και οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται για τους εαυτούς τους, την ομάδα, τον προπονητή και τον πρόεδρο. Κάποια στιγμή αμφισβητήθηκαν, όμως όλα έχουν μπει στη σωστή τους πορεία και είναι θέμα χρόνου να πλησιάσουν και άλλο τους πρωτοπόρους. Η προσοχή πλέον είναι στον αγώνα που ακολουθεί με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», όπου και πάλι θα έχει απουσίες.

Δεδομένη είναι η απουσία λόγω καρτών, των Ενσούε, Σελάγια και Μάρκοβιτς. Δύσκολα θα είναι έτοιμοι οι Γκακπέ και Περέιρα, ενώ έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει ο Γιούστε. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Χάμπου Κυριάκου, ο οποίος αποχώρησε στο 76’, με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Με απουσίες, ή χωρίς αυτές, οι κυανόλευκοι θα έχουν ένα και μοναδικό στόχο να κερδίσουν το Σάββατο και να ολοκληρώσουν με τον πιο ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους, στο 2019. Θα έχει διπλή σημασία η νίκη στην Πάφο, γιατί από τη μια θα συνεχιστεί το σερί και από την άλλη θα υποδεχθούν με άλλο αέρα στις 4 Ιανουαρίου την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ