aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Και πρόκριση και επιθετικός!

Απόλλων: Και πρόκριση και επιθετικός!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Πρόκριση επί της Αούστρια Βιέννης και μετεγγραφή για τον Απόλλωνα σε λιγότερο από 24 ώρες, καθώς ο Ντάνιελ Καρ βρίσκεται προ των πυλών. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο στόχος της πρόκρισης έγινε κατορθωτός και μάλιστα με δύο νίκες επί της αυστριακής ομάδας, με 2-1 εκτός έδρας και 3-1 στη Λευκωσία.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο (1-1), αλλά στο δεύτερο μισό της προψεσινής ρεβάνς ήταν πολύ καλός επιθετικά, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα βρει στον δρόμο του το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα της Αιντχόφεν.

Η ομάδα της Λεμεσού μπορεί να μη γοήτευσε με την απόδοσή της όπως στην Αυστρία, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα που δεν είχε κάτι να χάσει, ήθελε πρωτίστως να κλειδώσει την πρόκριση. Και τα κατάφερε αν και, ναι, θα μπορούσε να παρουσιαστεί καλύτερος στο ΓΣΠ.

Πάμε τώρα στα της ενίσχυσης. Το ναυάγιο της μετεγγραφής του Καρέκα δεν πτόησε καθόλου τον Πέτρο Κονναφή, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησε και φέρνει εκτός απροόπτου σήμερα ή αύριο στην Κύπρο για τις τελικές υπογραφές τον Ντάνιελ Καρ, παίκτη που βρήκε στον δρόμο του ο Απόλλων στον προηγούμενο γύρο με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς. Οι πληροφορίες μας λένε πως οι κυανόλευκοι σημάδεψαν τον παίκτη, παρακολουθώντας τον στους αγώνες της Σάμροκ Ρόβερς με την Μπραν, κατά τις οποίες έπεισε τον Κύπριο τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Λεμεσού, μα και τον προπονητή της, Σωφρόνη Αυγουστή.

Το συμβόλαιο του Καρ τελειώνει στο τέλος της χρονιάς και o ιρλανδικός σύλλογος θέλει να κερδίσει και ένα ποσό για να τον παραχωρήσει. Η προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του Απόλλωνα είναι να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή το συντομότερο, ώστε να δηλωθεί για τα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ