aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων και PrimeTel στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (pics)

Απόλλων και PrimeTel στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού (pics)

Επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού πραγματοποίησε αντιπροσωπία της ποδοσφαιρικής ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και της χορηγού εταιρείας PrimeTel, το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οι Φώτης Παπουλής, Αγγελής Αγγελή, Μάριος Στυλιανού, Γιώργος Βασιλείου, Τάσος Κίσσας και Αντρέας Καρώ εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του Απόλλωνα, τα οποία προσέφερε η Διεύθυνση του Apollon Official Store.

Παρών και αντιπροσωπεία της Χορηγού Εταιρείας PrimeTel την οποία εκπροσώπησαν εκ μέρους των Δημοσίων Σχέσεων, Παντελής  Στυλιανού και Κλεάνθης Αριστείδου, οι οποίοι μοίρασαν δώρα εκ μέρους της Εταιρείας.

Ο Απόλλων συμπαρίσταται σε όλους τους συνανθρώπους μας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο βοηθώντας στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που ταλανίζουν καθημερινά την κοινωνία μας, προσφέροντας παράλληλα στιγμές χαράς σε συμπολίτες μας οι οποίοι βιώνουν δύσκολες ώρες στο κρεβάτι του πόνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό και την Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ