aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Και ποσοτικά και ποιοτικά

Απόλλων: Και ποσοτικά και ποιοτικά

Μετεγγραφές με το τσουβάλι θα κάνει αυτή τη μετεγγραφική περίοδο ο Απόλλων, μετά την απόφαση της διοίκησης να μην ανανεωθούν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που έληγαν. Ο Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ θα έχει πολλή δουλειά και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα τρέξει για επιλογές που θα γεμίσουν το ρόστερ. Περίπου μια ντουζίνα προσθήκες θα θελήσει να υλοποιήσει, ώστε να είναι πλήρης ο Απόλλων σε όλες τις θέσεις. Και δεν είναι μόνο το ποσοτικό ζήτημα αλλά κυρίως το ποιοτικό.

Η ομάδα της Λεμεσού θα κυνηγήσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ανεβάζοντας το επίπεδό της ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρσι. Με την προσδοκία ότι τώρα θα είναι σε θέση να φθάσει στην κατάκτηση τίτλων. Εμπεριέχει ρίσκο η απόφαση για ξήλωμα της ομάδας, μιας ομάδας που τερμάτισε στη 2η θέση και διεκδίκησε τον τίτλο πρωταθλήματος μέχρι τέλους. Ωστόσο, με την απόφαση για πρόσληψη νέου προπονητή, κρίθηκε ως απαραίτητο να γίνει λίφτινγκ στο ρόστερ.

Ο Γερμανός τεχνικός, που αναμένεται την επόμενη βδομάδα στην Κύπρο, έχει διπλό στόχο. Από τη μια να καλύψει τις θέσεις που έμειναν «ορφανές» και δεν είναι λίγες και από την άλλη να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα με τις επιλογές του. Από τη στιγμή που ο Νίκος Κίρζης έκανε την υπέρβαση για τη σύναψη συνεργασίας με τον Ζόρνιγκερ δεν θα διστάσει να κάνει το ίδιο και για κάποιες επιλογές παικτών που θα προτείνει ο νέος τεχνικός. Παρουσιάζεται έτοιμος σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τη δίψα του ιδίου να είναι μεγαλύτερη όσο ποτέ προηγουμένως να δει τον Απόλλωνα ισχυρό και κυρίως πρωταθλητή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ