aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Και οι 14 ήταν υπέροχοι

Απόλλων: Και οι 14 ήταν υπέροχοι

Ήταν όλοι οι παίκτες σε πλήρη ετοιμότητα στο ματς με την Πάφος FC και το σκορ δείχνει, πόσο σπουδαίος είναι ο φετινός Απόλλων. Ο Μαρτίνες είχε καιρό να παίξει βασικός (από τις 21 Ιανουαρίου), ήταν όμως απίθανος.

Σέρβιρε το δεύτερο γκολ στον Σκέμπρι, με τον τελευταίο να δείχνει πόσο πολύτιμος είναι. Αρίστευσε πάλι το δίδυμο Σατσέτι και Άλεφ, ενώ αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Βάλε. Σε 3-4 περιπτώσεις αποδείχθηκε ανίκητος σε τετ α τετ με τους αντίπαλους επιθετικούς και η συμβολή στο μηδέν παθητικό ήταν τεράστια.

Διαβάστε επίση: Απόλλων: Θα κάνει ρεκόρ σε μια σεζόν

Επανήλθε ο Σαντάνα και ήταν πολύ καλός, ενώ άφθαστος σε ακόμη ένα ματς, ήταν ο Πέδρο. Ο Ζελάγια ήταν αρκετά δραστήριος και από καθαρή ατυχία δεν σκόραρε, ενώ ο Σαρδινέρο που επανήλθε σαν βασικός μετά από μεγάλο διάστημα, πέτυχε ένα γκολ και είχε διαρκή δράση.

Διαβάστε επίσης: Υπό άλλες συνθήκες, θα είχε θέμα ο Σωφρόνης

Για μια ακόμη φορά ο Σωφρόνης Αυγουστή προχώρησε σε ένα πετυχημένο rotation, δείχνοντας πως ξέρει να διαχειρίζεται το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Μετρά όμως ότι άπαντες δηλώνουν απόλυτη ετοιμότητα και με τη δράση τους φανερώνουν τη φλόγα και πίστη να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τίτλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ