aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Kαι δεύτερος στο Κολόσσι, αποφασίζει για Πέδρο και Μάρκοβιτς

Aπόλλων: Kαι δεύτερος στο Κολόσσι, αποφασίζει για Πέδρο και Μάρκοβιτς

Η πρόσληψη του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ θα «τρέξει» τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ευθύνη για το «κτίσιμο» της λεμεσιανής ομάδας, αφού η πρόθεση για συνεργασία με Αθλητικό Διευθυντή δεν περιλαμβάνει τις αρμοδιότητες του προγραμματισμού.

Ο 53χρονος προπονητής αναμένεται στην Κύπρο αρχές Ιουνίου για μόνιμη εγκατάσταση και θα έχει μπόλικη δουλειά, καθώς το φετινό μετεγγραφικό καλοκαίρι αναμένεται θερμό για τον Απόλλωνα. Ήδη έχουν αποχωρήσει οι ποδοσφαιριστές των οποίων έληξαν τα συμβόλαια και ήταν αρκετοί, ενώ δεν αποκλείεται την πόρτα εξόδου να διαβούν και άλλοι παρά το γεγονός ότι διατηρούν συμβατικές υποχρεώσεις και για την επόμενη σεζόν.

Το νέο αφεντικό στο «Κολόσσι» θα αποφασίσει για τους Ζοάο Πέδρο και Σάσα Μάρκοβιτς, ενώ φαίνεται πως υπάρχουν προχωρημένες ή και συμφωνημένες περιπτώσεις παικτών που θα ενισχύσουν τον Απόλλωνα. Μετά τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, στα γαλάζια θα ντυθεί εκτός απροόπτου και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Μπάσελ Τζράντι. Oι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην Κροατία και θέλουν τον Δανό με καταγωγή από τον Λίβανο μεσοεπιθετικό να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Λεμεσού για συμβόλαιο 2+1 χρόνια φαίνεται πως δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.

Σχολιάζοντας την εν λόγω είδηση στο Digital TV ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου έδωσε πάσα στο νέο προπονητή. «Δεν γνωρίζουμε την προεργασία που έχει κάνει ο προπονητής μας τις προηγούμενες μέρες. Δεν έχει παραδώσει ακόμη την έκθεσή του σε εμάς, επομένως δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε. Θα περιμένουμε να έρθει στην Κύπρο, μιλά με τον πρόεδρο και να είστε σίγουροι ότι θα ενημερωθείτε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ