aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ήταν στα πολύ αρνητικά απουσία του Γιούστε

Απόλλων: Ήταν στα πολύ αρνητικά απουσία του Γιούστε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί μια απουσία να προκαλέσει τόσα προβλήματα; Και όμως είναι δυνατό, όπως φάνηκε στην περίπτωση του Έκτορ Γιούστε. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όταν έμεινε εκτός ομάδας λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Η απόσπαση του τένοντα στο δεξί γόνατο στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Μαρσέιγ στις 5 Οκτωβρίου, τον οδήγησε στο χειρουργείο. Είχε προηγηθεί άλλο ένα μικρό πρόβλημα στο ματς που προηγήθηκε με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Γιούστε επανήλθε περί τα τα τέλη Ιανουαρίου. Οι τέσσερις μήνες αποχή δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή υποχρεώθηκε να μετακινήσει στην άμυνα τον Χάμπο Κυριάκου.

Η απώλεια για τον Απόλλωνα ήταν διπλή, καθώς ο Γιούστε βοηθούσε και επιθετικά στις στατικές φάσεις. Από την άλλη, ο Σωφρόνης έχασε και ένα πολύ καλό μέσο με τη χρησιμοποίηση του Κύπριου διεθνούς στην άμυνα. Χωρίς τον Γιούστε, στην ενδεκάδα του, ο Απόλλωνας έχανε πολύ από τη δυναμική του. Και ήταν αυτός ένας από τους λόγους που οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να φθάσουν εκεί που ήθελαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ