aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ίσως κινηθεί και για στόπερ, παρά την επιστροφή Καρώ

Απόλλων: Ίσως κινηθεί και για στόπερ, παρά την επιστροφή Καρώ

Ο Πιτσιάν αποχώρησε, ο Καρώ επέστρεψε μετά από μια γεμάτη σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα. Ο Αλεφ, που μπορούσε να αγωνιστεί και ως στόπερ, επέστρεψε στην Μπράγκα αλλά την ίδια ώρα ήλθε πίσω ο Χάμπος Κυριάκου, που έχει τα προσόντα να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Ουσιαστικά, οι βασικές επιλογές για το κέντρο της άμυνας, είναι οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Τη σεζόν που πέρασε, ήταν εξαιρετικοί αν και χάλασαν και αυτοί την καλή τους εικόνα στο τέλος, με την ομάδα να χάνει βαθμούς σε κρίσιμους αγώνες. Η ευθύνη δεν βαραίνει αποκλειστικά δύο ή τρεις ή περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Ολόκληρη η ομάδα δεν πήγε καλά. Στα πλάνα του προπονητή είναι πιθανό και η απόκτηση ενός αξιόλογου και έμπειρου στόπερ, που θα εμπνέει σιγουριά. Η πραγματικότητα είναι πως, δεν είναι ξεκάθαρο το σκηνικό εάν θα αποκτηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής στη συγκεκριμένη θέση.

Αν ο Χάμπος Κυριάκου δεν πάρει μετεγγραφή, ο Αυγουστή θα θελήσει η ομάδα του να αρχίσει τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν, χωρίς να προσθέσει άλλο στόπερ. Οι προτεραιότητές του είναι αλλού και εκεί εστιάζει την προσοχή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ