aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ήρθε και θέτει σε εφαρμογή το πλάνο του

Απόλλων: Ήρθε και θέτει σε εφαρμογή το πλάνο του

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Από το πρωί της Τρίτης βρίσκεται στην Κύπρο ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος σηκώνει αμέσως μανίκια για να στελεχώσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός του Απόλλωνα θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου την Πέμπτη και εκεί θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Είναι γεγονός πως ο Τσόρνιγκερ εδώ και μέρες έχει τα κλειδιά του Απόλλωνα στα χέρια του. Ο Γερμανός τεχνικός έχει καταστρώσει το πλάνο του και ξέρει καλά πώς θα κινηθεί για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και για την έναρξη της προετοιμασίας που πλησιάζει.

Με την παρουσία του Τσόρνιγκερ στο Κολόσσι όλα τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα θα μπουν σε μια σειρά και όλα θα κινούνται στο ρυθμό του Γερμανού τεχνικού, αφού με το «καλημέρα» θα αναλάβει τα καθήκοντά του. Δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο ακόμα και στην παρουσίαση του Γερμανού τεχνικού, να προκύψουν και άλλες ανακοινώσεις που θα αφορούν σε ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα για την επομένη περίοδο. Ακόμη και να μην προκύψουν ανακοινώσεις την Πέμπτη είναι σίγουρο πως θα ανακοινωθούν παίκτες μέσα στις επόμενες μέρες αφού ίσως να είναι πιο σωστό να ανακοινωθεί ο τεχνικός και μετά να αρχίσει ο σύλλογος να επισημοποιεί τη σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες είναι του Ίσραελ Κολ. Ο ποδοσφαιριστής απασχόλησε ξανά τον Απόλλωνα, τον Ιανουάριο, αλλά τότε δεν έγινε εφικτό να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα της Λεμεσού. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, μετρώντας 30 εμφανίσεις και 2 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό που κάνει τον 27χρονο Αργεντινό να ξεχωρίζει είναι και το ότι, από τη μεσαία γραμμή μπορεί να βοηθήσει και στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Από τον προπονητή του στον Απόλλωνα Σμύρνης είχε χρησιμοποιηθεί τόσο στο δεξί άκρο όσο και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ