aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Ήρθαν «πακέτο» τα καλά νέα

Απόλλων: Ήρθαν «πακέτο» τα καλά νέα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από μια περίοδο έντονων αγωνιστικών εντάσεων στην Ευρώπη, η διακοπή του πρωταθλήματος για τον Απόλλωνα, πάει γάντι στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος έχει την ευκαιρία να ετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του, για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, το μεθεπόμενο Σάββατο με την Πάφος FC.

Η (πρώτη) είδηση ωστόσο ήρθε με τη νέα προσθήκη στο ρόστερ των κυανόλευκων, τον νεαρό Νταβίντ Φομπαλά, για την επιθετική γραμμή. Ο 21χρονος Γάλλος (11/2/1997) αγωνιζόταν πέρσι στην Ουκρανική Ζόρια, με τη φανέλα της οποίας είχε 13 συμμετοχές. Άρχισε την καριέρα του από τη Λανς, ενώ στην πορεία πέρασε από τη Μάντσεστερ Σίτι U23, την ολλανδική Μπρέντα και την αγγλική Τσέστερφιλντ. O ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται με τον αριθμό 9 και θα ανήκει στην ομάδα της Λεμεσού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από εκεί και πέρα, έγινε και επίσημα γνωστή η θέση του Απόλλωνα για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του με τον Χάμπο Κυριάκου. Ήταν αναμενόμενο, πως με τις εμφανίσεις του ο διεθνής μέσος θα προκαλούσε το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων του εξωτερικού. Ο Κύπριος διεθνής που επέστρεψε από τον δανεισμό του από την Εστορίλ, δείχνει αναγεννημένος και εύκολα ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είσπραττε ένα μεγάλο ποσό από την πώλησή του. Ο Κυριάκου έχει συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια με τον Απόλλωνα και εντός των ημερών θα του γίνει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, η πρόταση ήλθε από ομάδα του εξωτερικού, η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, αρνήθηκε γενναία πρόταση για τον Χάμπο Κυριάκου. Πρόκειται για ομάδα που αγωνίζεται ανελλιπώς στα κύπελλα Ευρώπης» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, προσθέτοντας πως «ήταν εύκολη η απόφαση του κ. Κίρζη να μην αποδεχθεί την πρόταση, μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος μας είναι η πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον Χάμπο. Είναι μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για τον Απόλλωνα. Ο πρόεδρος έχει όραμα για τον Απόλλωνα και θέλουμε να πετύχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ