aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η υπέρβαση της ελπίδας…

Απόλλων: Η υπέρβαση της ελπίδας…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων θέλει να κάνει απόψε την υπέρβαση. Φιλοξενεί τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, και ο στόχος του δεν είναι άλλος από τη νίκη. Οι Γάλλοι, φιναλίστ στην περσινή διοργάνωση, δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους και είναι η ευκαιρία για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή να την κερδίσει και να ελπίζει σε κάτι καλό στη συνέχεια. Δεν είναι και η πιο εύκολη αποστολή, όταν αντιμετωπίζεις τέτοιου επιπέδου αντιπάλους, όμως ο Απόλλων έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Με πάθος και σωστή τακτική όλα είναι πιθανά, απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρειάζεται προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η πορεία του Απόλλωνα στα προκριματικά ήταν εντυπωσιακή και η πρόκριση επιτεύχθηκε αποκλείοντας τέσσερις αντιπάλους. Ήταν η πιο δύσκολη πρόκριση, ενώ στάθηκε άτυχος στην κλήρωση για τους ομίλους αφού έχει για αντιπάλου ομάδες-μεγαθήρια στον ευρωπαϊκό χώρο.

Παρόλο αυτά, είναι έτοιμος να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα. Η πολύ καλή εμφάνιση του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο», διάστημα στο οποίο είχε την ευκαιρία  να αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία, θα αποτελέσει και τον οδηγό στο αποψινό ματς για να επικρατήσει της Μαρσέιγ.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρειάζεται πολλή δραστηριότητα σε όλους τους χώρους, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα για να μη δεχθούν γκολ και απ’ εκεί και πέρα σωστή λειτουργία στη μεσαία και επιθετική γραμμή. Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χ. Κυριάκου και Γιούστε. Πιο πολύ επηρεάζει η απώλεια του Ισπανού, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Μπρου. Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων θα στηριχθεί και στην εμπειρία των Περέιρα και Παπουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ