aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η τριάδα επιστρέφει και λύνει τα χέρια του Αυγουστή

Απόλλων: Η τριάδα επιστρέφει και λύνει τα χέρια του Αυγουστή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ο Απόλλων στέλνει μηνύματα, πως δεν έχει καμιά διάθεση υποχώρησης. Από την αρχή της περιόδου, τα εμπόδια ήσαν πολλά, οι ήττες που δέχθηκε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, κάπου οδηγούσαν σε κλονισμό της πίστης, όμως όλα τα προσπέρασε και προβάλλει σθεναρές αντιστάσεις. Η απόδοση και τα αποτελέσματα ήταν οι απαντήσεις, σε όσους αμφέβαλλαν.

Ενόψει τώρα του αγώνα με την Ομόνοια, υπάρχει ένα θετικό στοιχείο, αυτό της επιστροφής στην αγωνιστική δράση, σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών. Ο Γκακπέ, ο Γιούστε και ο Περέιρα είναι έτοιμοι και μένει να ξεκαθαρίσει περί τα μέσα της εβδομάδας αν θα είναι έτοιμος και ο Χ. Κυριάκου.

Ο τελευταίος δεν νιώθει ενοχλήσεις, είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά, όμως αυτή την εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν είναι πλήρως έτοιμος για ν συμπεριληφθεί  στην αποστολή για το ματς της Κυριακής. Μέσα από τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Απόλλων, διαπιστώθηκαν πολλά θετικά στοιχεία, όπως είναι η ταχύτητα από τα άκρα, η σταθερότητα της άμυνας, η σωστή οργάνωση της μεσαίας γραμμής και η αποτελεσματικότητα. Αυτά, σε συνδυασμό με το ομαδικό πνεύμα, δημιουργούν τις πολύ καλές συνθήκες για να ανέβουν και να προσπεράσουν ακόμη ένα εμπόδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ