aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η τελευταία ευκαιρία στο κυνήγι του τίτλου

Απόλλων: Η τελευταία ευκαιρία στο κυνήγι του τίτλου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στον Απόλλωνα, παρά να κοιτάξουν στα μάτια την πραγματικότητα. Κι αυτή δεν είναι άλλη, από το να νικήσουν αύριο τον ΑΠΟΕΛ για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για τον τίτλο. Δεν υπάρχει άλλη οδός, εκτός από την κατάκτηση του τρίποντου και αυτό θα επιδιώξουν μέχρι τελικής πτώσης. Απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές και όσες πιθανότητες υπάρχουν, οι κυανόλευκοι θα τις κυνηγήσουν με κάθε τρόπο και με όλες τους τις δυνάμεις.

Η ήττα από την Ανόρθωση πλήγωσε το στρατόπεδο του Απόλλωνα, όπως επίσης και τα άσχημα νέα που προέκυψαν από τα σοβαρά προβλήματα υγείας των Γκιέ Γκιέ και Μπεντόγια. Οι δύο παίκτες έχουν παροπλιστεί, με τον δεύτερο να διατηρεί κάποιες πιθανότητες να επανέλθει σε δυο τρεις εβδομάδες. Όπως όλοι υποστηρίζουν, υπεράνω όλων είναι η υγεία των αθλητών, όμως επειδή η μάχη του πρωταθλήματος, είναι σε εξέλιξη και στο ζενίθ της, στον Απόλλωνα είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

Κατά συνέπεια η προσοχή όλων είναι στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο χαρακτηρίζεται ως το πιο σημαντικό στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλλον θα  είναι και η τελευταία ευκαιρία του Απόλλωνα να βρεθεί ξανά πιο κοντά στην κορυφή. Αν μειώσει στο -4 τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες για να οδηγήσει τη μάχη του τίτλου μέχρι το τέλος. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, στη θέση που έχει βρεθεί η ομάδα του με το -7 από την κορυφή δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Θα επιστρέψουν οι Σατσέτι και Σεμέδο, οι οποίοι θα συνθέσουν τη μεσαία γραμμή μαζί με τον Ντα Σίλβα. Πιθανολογείται η χρησιμοποίηση του Πίεχ από την αρχή, ενώ ο Κυριάκου θα πάρει τη μία από τις δύο θέσεις στα στόπερ, δίπλα από τον Βινίσιους. Οι τελικές αποφάσεις για το σχήμα και τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει ο νεαρός τεχνικός θα παρθούν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ