aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η σκέψη του Πετράκη για περισσότερη ισορροπία στο ντέρμπι

Απόλλων: Η σκέψη του Πετράκη για περισσότερη ισορροπία στο ντέρμπι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Πετράκης να συμπεριλάβει τον Εστεβάν Σατσέτι στην ενδεκάδα του Απόλλωνα, αύριο κόντρα στην ΑΕΛ, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στον χώρο της μεσαίας γραμμής και, βεβαίως, πιο γρήγορη κάλυψη των κενών χώρων.

Κάτι που εάν επιβεβαιωθεί θα αφήσει εκτός αρχικού σχήματος έναν εκ των Σάσα Μάρκοβιτς, Χάμπο Κυριάκου. Από εκεί και πέρα, ο Ντόναλντ Γκεριέ δεν είναι διαθέσιμος καθώς αποβλήθηκε στο ντέρμπι με την «Κυρία». Τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει είτε ο Γιώργος Μαλεκκίδης είτε ο Πέτρος Ψύχας.

Ο πρώτος, υπενθυμίζουμε, αποτέλεσε την πρώτη εξωτερική κίνηση στο προηγούμενο ματς και ο δεύτερος είχε παίξει ξανά στη συγκεκριμένη θέση και δεν τα πήγε άσχημα. Όσον αφορά στον Γιώργο Βασιλείου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον μέχρι χθες δεν συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βαλεντίν Ρομπέρζ, Έκτορ Γιούστε στην άμυνα και ο Ζοάο Πέδρο θα κινείται δεξιά. Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ιωάννης Πίττας, Νικολά Ντιγκινί και ένας εκ των Μπακαλί Νταμπί, Γιάννη Γιαννιώτα θα συνθέτουν τον μεσοεπιθετικό μηχανισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ