aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η σημαντική απουσία και ο Φοπαλά

Απόλλων: Η σημαντική απουσία και ο Φοπαλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα δεν είναι μυστικό πως, θεωρούν άκρως σημαντική την απουσία του Σατσέτι στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, κυρίως γιατί ο Αργεντινός αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεσαίας και αμυντικής γραμμής. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τις ικανότητες των έμπειρων Μπρου και Περέιρα, οι οποίοι ξέρουν να καλύπτουν χώρους και να κάνουν παιχνίδι. Οι εμφανίσεις και των δύο είναι εξαιρετικές τελευταία και ο Αυγουστή, τους περιβάλλει με απεριόριστη εμπιστοσύνη. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε και κάτι διαφορετικό στον άξονα, το οποίο ενδεχομένως να αποτελέσει και την έκπληξη του τεχνικού του Απόλλωνα.

Δεν αποκλείεται στην αποστολή για το σημερινό ντέρμπι να βρίσκεται και ο Φοπαλά, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονείται κανονικά. Είναι μια επιπλέον επιλογή για τον τεχνικό του Απόλλωνα, ο οποίος δεν είναι μυστικό πως στηρίζει πολύ στους έμπειρους, Ζελάγια, Σκέμπρι, Παπουλή, Μάγκλιτσα και Σαρδινέρο. Είναι και ο Καραγιόλ, στον οποίο εναποθέτει πολλές ελπίδες, αφού με την ταχύτητά του μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον αντίπαλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ