aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η πρώτη φορά του Αυγουστή...

Απόλλων: Η πρώτη φορά του Αυγουστή…

Από την Τρίτη θα αρχίσει να γεμίζει το αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι. Οι κυανόλευκοι θα στρέψουν την πυξίδα τους στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Εθνικό στο Δασάκι. Μετά τη νίκη και εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, θα προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το ματς που ακολουθεί. Θα αντιμετωπίσουν στην συνέχεια την ΑΕΛ, μετά την Ένωση στο Παραλίμνι και τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Χωρίς ενδιάμεσα εμπόδια, όπως τις δύο τελευταίες περιόδους, όπου ο Απόλλων, είχε και τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη, οι κυανόλευκοι έχουν τώρα να επικεντρώσουν την προσοχή τους μόνο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Εκεί θα δώσουν όλη την ενέργεια τους, για να μαζέψουν βαθμούς, να ανεβάσουν την ψυχολογία τους και πιο φρέσκοι όσο ποτέ να τα δώσουν όλα για τον τίτλο.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει να σκεφτεί μόνο τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Θα προετοιμάζει την ομάδα του, χωρίς να σκέφτεται τα ταξίδια, τον σχεδιασμό των αγώνων στην Ευρώπη και την καταπόνηση των ποδοσφαιριστών του. Πιο εύκολο έργο σε μια σεζόν που όλοι προσδοκούν να σημαδέψει θετικά τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ