aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η προσοχή σε τέσσερις ενόψει Ομόνοιας

Απόλλων: Η προσοχή σε τέσσερις ενόψει Ομόνοιας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ως το παιχνίδι της χρονιάς χαρακτηρίζουν στον Απόλλωνα το επικείμενο με αντίπαλο την Ομόνοια. Το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο (19:30) έχει βαρύνουσα σημασία καθώς η έκβασή του θα καθαρίσει εν πολλοίς προς τα πού θα βλέπει η «πυξίδα» των κυανόλευκων.

Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του, έχουν την άνεση του χρόνου ώστε να προετοιμάσουν το πλάνο τους και να δώσουν τις δέουσες εντολές τους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για μία παρτίδα που καλείται να κερδίσει ο Ελλαδίτης κόουτς ώστε η ομάδα να διατηρηθεί στη μάχη του τίτλου.

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, θα γνωρίσει εάν θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες. Ο λόγος για τους Νικολά Ντιγκινί, Φλορεντίν Ματέι, Σάσα Μάρκοβιτς και Γιώργο Βασιλείου. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ως εκ τούτου, η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Υπενθυμίζουμε πως μυικό πρόβλημα αποκόμισε από το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδας ο Δημήτρης Δημήτριου και μένει εκτός επιλογών μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ