aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η πρόκριση είχε και το τίμημά της

Απόλλων: Η πρόκριση είχε και το τίμημά της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έβγαλε μαγκιά ο Απόλλων και πήρε αυτό που ήθελε στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε και παρά τις απώλειες σε έμψυχο δυναμικό των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Απόλλων, παρά τα εμπόδια που συναντά, είναι ξεκάθαρο πως δεν νιώθει καμιά πίεση, όπου και αν αγωνίζεται και παρά τις απουσίες που είχε προχθές πήρε το αποτέλεσμα που του έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «κυανόλευκοι» με γκολ του Μπρου έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά, δείχνοντας πως ο στόχος τους είναι και το κύπελλο.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι παρατάχθηκαν με αλλαγές στη ενδεκάδα τους, με τον Ρομπέρζ να μένει εκτός για πρώτη φορά, ενώ δεν ήταν έτοιμοι οι Παπουλής και Μαγκλίτσα. Αυτοί που αγωνίστηκαν όμως πήραν τα εύσημα, γιατί τα πήγαν πολύ καλά και είχαν άριστη αγωνιστική συμπεριφορά. Έτρεξαν όσο καλύτερα μπορούσαν και δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα τάσεις υποχώρησης.

Διαβάστε επίσης: Ο «παλαιστής» Σελάγια και τα εμπόδια του Σαρδινέρο

Το 1-1 και η πρόκριση είχε όμως το τίμημά της, καθώς ο Σάσα Μάρκοβιτς αποχώρησε τραυματίας. Ο Σέρβος μέσος αποχώρησε λόγω μυϊκού προβλήματος και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. Ο Ρομπέρζ θα επιστρέψει στο επόμενο ματς, ενώ θα είναι απών ο Χ. Κυριάκου λόγω καρτών. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Παπουλής θα είναι έτοιμος στον αγώνα με τη Δόξα, ενώ οι Φοπαλά και Γιούστε θα είναι έτοιμοι αρχές του άλλου μήνα.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη αφήσει πίσω τα παιχνίδια με την Ομόνοια, και σκέφτονται μόνο το ματς με τον Ερμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θέλουν να εμφανιστούν με το καλό τους κοστούμι και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το «Αμμόχωστος, αφού ο στόχος τους είναι να πλησιάσουν την κορυφή, γνωρίζοντας πως την επομένη θα τα πουν μεταξύ τους ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Aπόλλων: 10YearsChallenge με Χάμπο και Στυλιανού

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, η δική τους νίκη θα τους βοηθήσει να κυνηγήσουν με περισσότερη διάθεση τον στόχο τους. Μέσα από τη σημερινή προπόνηση, που θα πραγματοποιηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς (ο Ιανουάριος ήταν εξουθενωτικός), ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αποφασίσει και με ποιους θα παρατάξει αύριο την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ