aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η πικρή αλήθεια…

Απόλλων: Η πικρή αλήθεια…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι έντεκα βαθμοί διαφορά από την 1η θέση, βγάζουν τον Απόλλωνα εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Μέσα σε λίγες μέρες, οι «κυανόλευκοι» έχασαν την επαφή τους με την Ανόρθωση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχουν μπροστά τους την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, ενώ νιώθουν στην πλάτη τους την ΑΕΚ, η οποία είναι στο -1.

Ο κόσμος περίμενε διαφορετική την κατάσταση, όμως αντί να πάρει τα πάνω της η ομάδα, παρουσιάζεται με αδυναμίες στα κρίσιμα ματς. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, η οποία υποχρεώνει τον Απόλλωνα να ξεκόβει νωρίς από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πέραν τούτου, κινδυνεύει αν δεν συνέλθει έγκαιρα να μείνει και εκτός Ευρώπης.

Ο Απόλλων υπέφερε στην αρχή του πρωταθλήματος, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανασυνταχθεί και να πάρει τα πάνω του. Δεν λες τυχαίο το σερί με τις εφτά συνεχόμενες νίκες. Η κούραση, η κακή ψυχολογική κατάσταση, οι αδυναμίες στην επίθεση, τα κενά στην άμυνα, έφεραν την ομάδα σ’ αυτή τη θέση. Πλέον, καλείται να αλλάξει… φορεσιά, να βάλει το καλό του σιδερωμένο κοστούμι και να επιστρέψει στις νίκες, στην προσπάθεια που κάνει για να είναι και του χρόνου στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ