aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η ώρα του Γκιε Γκιέ

Απόλλων: Η ώρα του Γκιε Γκιέ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λείπει πολύ από την επίθεση του Απόλλωνα ο Άντον Μαγκλίτσα. Ο Κροάτης επιθετικός φάνηκε άτυχος με τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός για άλλες δύο εβδομάδες.

Ήταν ο επιθετικός βαρόμετρο για τους κυανόλευκους, είχε μάλιστα φθάσει στα οκτώ γκολ και έδειχνε, πως όλη η ομάδα, είχε προσαρμοστεί στην επιθετική δεινότητα του. Στα ντέρμπι με την Ανόρθωση και την ΑΕΛ, όπου απουσίασε ο Μαγκλίτσα, αυτοί που επωμίστηκαν το βάρος στην επίθεση ήταν ο Πίεχ με τον Γκιέ Γκιέ.

Οι δυο τους μοιράστηκαν τον χρόνο στην επιθετική γραμμή της ομάδας τους. Για μερικά λεπτά αγωνίστηκαν και μαζί (από το 46’ μέχρι το 59’) στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, αλλά δεν βοήθησαν, ειδικά ο Πίεχ. Ο Γκιέ Γκιέ παρουσιάζεται επηρεασμένος από την μακρά αποχή του, έτσι το βάρος πέφτει στους υπόλοιπους.

O χρόνος πάντως δουλεύει υπέρ του Ιβοριανού επιθετικού, ο οποίος αν βρει τον παλιό καλό εαυτό του θα αποδειχθεί πολύτιμος για την ομάδα του. Η αξία του είναι δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι να κερδίσει θέση βασικού και να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ