aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η… νάρκη και η νέα μάχη

Απόλλων: Η… νάρκη και η νέα μάχη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σπατάλησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, τιμωρήθηκε και στο τέλος… έτρεχε, αποφεύγοντας την ήττα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Απόλλων δεν πήρε σοβαρά τα μηνύματα της «σφαλιάρας» στον α΄γύρο και, πολύ περισσότερο, την προχθεσινή αντίδραση που έβγαλε η Καρμιώτισσα στα αρχικά στάδια του δευτέρου ημιχρόνου. Αφέθηκε να πιστεύει ότι, έχοντας τον έλεγχο και πατώντας πιο συχνά στην περιοχή της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών, εύκολα-δύσκολα θα έφτανε στο ζητούμενο.

Στον Απόλλωνα προφανώς και δεν τα βάφουν μαύρα ή να τους παίρνει από κάτω, επειδή απέτυχαν να κερδίσουν. Ο βαθμός που πήραν, ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε, μπορεί στο τέλος της ημέρας να αποδειχτεί «χρυσάφι». Με βάση την αγωνιστική εικόνα του συνόλου στα πλείστα παιχνίδια, θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένο πως υπάρχουν οι δυνατότητες και, κυρίως, οι ποδοσφαιριστές για να υλοποιήσουν οι κυανόλευκοι τον στόχο τους. Φτάνει να ανεβάσουν τη διάρκεια των καλών διαστημάτων στο 90λεπτο, εξισορροπώντας τις εμφανίσεις τους, ανεξαρτήτως ποιότητας και δυναμικής του αντιπάλου.

Ο Γιάννης Πετράκης είπε αυτά που ήθελε να πει στους παίκτες του, δίνοντας το σύνθημα της ανασύνταξης δυνάμεων και βεβαίως της νίκης στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι ισορροπίες στον βαθμολογικό πίνακα είναι λεπτές· σε κάθε αγωνιστική τα πάντα μπορούν να συμβούν, οπότε επιβάλλεται η μέγιστη δυνατή συγκέντρωση. Γιατί είναι αλήθεια πως το εν λόγω στοιχείο έλειψε από τον προχθεσινό Απόλλωνα. Καταγράφηκαν επιπόλαιες κινήσεις, έλειπε η απαιτούμενη ηρεμία και το καθαρό μυαλό κοντά στην περιοχή.

Είπαμε: Χρόνος για αναμάσημα του αγώνα της 23ης αγωνιστικής δεν υπάρχει. Σε ένα 24ωρο το πρόγραμμα λέει «ΑΕΚ» και εκεί είναι στραμμένη η σκέψη όλων στο Κολόσσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ