aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η μεγάλη του… Περέιρα επιστροφή

Απόλλων: Η μεγάλη του… Περέιρα επιστροφή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Φώτης Παπουλής δεν ήταν στα καλά του στο Δασάκι και στο 63’ αντικαταστάθηκε. Ο Ελλαδίτης είναι πίσω σε απόδοση και θα χρειαστεί να ανεβάσει την απόδοση του στη συνέχεια για να γίνει πιο ωφέλιμος. Απουσιάζει από την ομάδα ένας πολύ καλός Φακούντο Περέιρα, ένας μέσος που θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα μοιράσει παιχνίδι. Ο Αργεντίνος άσος δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο, όμως είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή τον υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει από την αρχή με την ελπίδα όλων στον Απόλλωνα, να αποδειχθεί χρήσιμος στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται ότι θα παρατάξει ένα ορθόδοξο σχήμα στη μεσαία γραμμή, με τον Σατσέτι και τον Κυριάκου σε ανασταλτικούς ρόλους και τον Περέιρα πιο μπροστά. Από εκεί, αλλά και από τη δραστηριότητα των ακραίων μπακ θα εξαρτηθούν πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ