aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η κούραση, οι τραυματισμοί και η έλλειψη επιλογών

Απόλλων: Η κούραση, οι τραυματισμοί και η έλλειψη επιλογών

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αναλύθηκαν πολλές φορές οι λόγοι της αποτυχίας, όπως η κούραση, οι τραυματισμοί και η έλλειψη επιλογών, όμως εκείνο που πιο πολύ ενοχλεί είναι πως σε τέσσερις αγώνες με τον βασικό αντίπαλο για τον τίτλο, ο Απόλλων γνώρισε ισάριθμες ήττες. Η πρώτη ήττα ήλθε στο ΓΣΠ με το βαρύ 5-1, για να ακολουθήσουν οι δύο στο Τσίρειο, με 1-2 και 1-3. Μάλιστα, οι κυανόλευκοι είχαν προηγηθεί και στους δύο αγώνες, ενώ η τέταρτη ήττα καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο με 3-0. Ο Απόλλων δεν ήταν συνεπής σε αυτούς τους αγώνες, κυρίως γιατί οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές έμπαιναν στο γήπεδο με υπέρμετρη πίεση.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ανοίγει η πόρτα εξόδου, Βάλε – Κίσσας κι άλλοι τέσσερις

Δεν χωρεί αμφιβολία πως, έπαιξε μεγάλο ρόλο και η ηλικία των ποδοσφαιριστών. Ο Απόλλων έχει την πιο μεγάλη ηλικιακά ομάδα στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως απαιτείται γερό λίφτινγκ. Κάποιοι ποδοσφαιριστές απ’ αυτούς που διατηρούν συμβόλαιο, θα πρέπει να αποχωρήσουν. Ότι είχαν να δώσουν κάποιοι, το έδωσαν και με το παραπάνω. Η πορεία στην Ευρώπη γέμισε με αισιοδοξία και πίστη όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα, όμως απ’ εκεί και πέρα δεν ήλθε το ζητούμενο στις εγχώριες διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ