aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η κοπή της βασιλόπιττας και ο τυχερός της βραδιάς (pics)

Απόλλων: Η κοπή της βασιλόπιττας και ο τυχερός της βραδιάς (pics)

Η διοίκηση του Απόλλωνα πραγματοποίησε χθες τη καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττα, όπου το Δ.Σ. των κυανόλευκων αντάλλαξε ευχές με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, είναι ο νεαρός κίπερ της ομάδας, Δημήτρης Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (07/01) η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ. Το 7seas ντύθηκε στα γιορτινά του και φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού.

Κατά την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Εταιρείας κ. Νίκος Κίρζης ευχήθηκε χαρά και υγεία σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία τους μεγάλους στόχους της ομάδας μας.

Όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την έλευση του 2020. Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ο Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος βρήκε το φλουρί στη βασιλόπιττα και κέρδισε τη χρυσή λίρα!

Ευχαριστούμε θερμά τις πιο κάτω εταιρείες για την προσφορά τους:

Kalogeropoulos Travel and Tours Ltd

Aristos Office Serv.Net

Londou Bros

Petros Kinnis

PSB Premium Sports Brand

Aether Beauty Center

Beauty Center by Maria Sokratous

Columbia Restaurants

Σκλαβενίτης

Varnavas Hadjipanayis Ltd

Masso Hollistic Wellnes»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ