aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η καθόλου τυχαία κίνηση του Πετράκη και το μομέντουμ

Απόλλων: Η καθόλου τυχαία κίνηση του Πετράκη και το μομέντουμ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μόνο εύκολη δεν θα είναι για τον Απόλλωνα η αναμέτρηση με την Ανόρθωση αύριο βράδυ και το ξέρουν καλά όλοι στη λεμεσιανή ομάδα. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαία η κίνηση του Γιάννη Πετράκη να προσγειώσει την ομάδα του μετά το νικηφόρο ντέρμπι με την Ομόνοια. Έτσι κι αλλιώς, ο προπονητής έχει την ευθύνη να κρατά χαμηλούς τόνους και να έχει ως στόχο να μην ξεφύγει κανείς από τα επιτρεπόμενα όρια.

Ο Απόλλων θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει δημιουργήσει με τη νίκη επί της Ομόνοιας, αλλά και να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι κυανόλευκοι είναι γεγονός ότι, μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας, νιώθουν πιο έντονα την αγάπη και στήριξη του κόσμου της ομάδας. Παράλληλα, καταλαβαίνουν πως έχει ανάψει η φλόγα στους φίλους της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η σημερινή προπόνηση θα ισχυροποιήσει τη θέση του Μάρκοβιτς στην αποστολή του αγώνα που θα γίνει αύριο στο Τσίρειο. Τις τελευταίες μέρες ο μέσος του Απόλλωνα έχει ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις στο Κολόσσι και εκτός απροόπτου θα βρεθεί στον πάγκο του Απόλλωνα.

Θέση στο αρχικό σχήμα πολύ δύσκολα θα πάρει, μετά την πολύ καλή απόδοση που είχαν οι Κυριάκου και Ντένιτς, με τους δυο να είναι οι βασικές επιλογές του Κρητικού τεχνικού. Σαφώς πιο έτοιμος θα είναι και ο Σατσέτι, κάτι που δείχνει την υπεροπλία του Απόλλωνα στη μεσαία γραμμή.

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας είναι ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος πολύ πιθανόν να μην είναι στην αποστολή, αλλά και ο Δημήτρης Δημητρίου, που θα χάσει όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τέλος της περιόδου. Ο Νίκος Κίρζης θα βρεθεί στη σημερινή τελευταία προπόνηση, όπως κάνει πάντα. Αναμένει ότι αύριο η ομάδα του θα έχει την ίδια απόδοση όπως με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ