aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η κατάληξη της σεζόν, η επόμενη και το μπάτζετ

Απόλλων: Η κατάληξη της σεζόν, η επόμενη και το μπάτζετ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

H ποδοσφαιρική περίοδος ολοένα και πλησιάζει στο τέλος της και δειλά-δειλά οι ομάδες σκέφτονται και την επόμενη σεζόν, τον προγραμματισμό. Στον Απόλλωνα, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Αυτή την ώρα όλα είναι ανοικτά στους κυανόλευκους αφού η διοίκηση θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, για να γνωρίζει σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα και μετά να πάρει τις αποφάσεις για την νέα σεζόν. Αν ο Απόλλων κατακτήσει το πρωτάθλημα θα έχει τρεις ευκαιρίες να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα γίνει διαφορετικός προγραμματισμός. Αν η ομάδα ολοκληρώσει τη σεζόν και διεκδικήσει είσοδο σε ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ τότε και πάλι θα είναι διαφορετικός ο προγραμματισμός αλλά και το ύψος του μπάτζετ. Γι’ αυτό και όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα περιμένουν το αποτέλεσμα της χρονιάς αλλά και παράλληλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης: Να ισοφαρίσει το δικό του και να κυνηγήσει του Σωφρόνη

Σημαντικό κεφάλαιο στον προγραμματισμό θα είναι και η εξέλιξη της υπόθεσης με τον Μπίσεσβαρ. Ο Ολλανδός διατηρεί ακόμα έναν χρόνο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ο Απόλλων θα πρέπει να περιμένει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής κατά καιρούς έχει εκμυστηρευτεί στη διοίκηση των κυανόλευκων πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην ομάδα της Λεμεσού αλλά οι απολαβές του είναι αποτρεπτικές για να εισέλθει ο Απόλλων σε συζήτηση μαζί του για να παραμένει και την επόμενη περίοδο. Είναι στις 930 χιλιάδες ευρώ ο ετήσιος μισθός του, οπότε κάτω από αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στον Απόλλωνα. Από την άλλη, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να περιμένει όσο χρειαστεί για τον Ολλανδό αφού θα πρέπει να γνωρίζει και τις προθέσεις του ΠΑΟΚ αλλά και την αποζημίωση που θα του κληθεί να καταβάλει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εάν αποφασίσει να τερματίσει το συμβόλαιό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ