aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η καλύτερη αγωνιστική «έκδοση» του Θρύλου!

Απόλλων: Η καλύτερη αγωνιστική «έκδοση» του Θρύλου!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το φετινό ξεκίνημα του Απόλλωνα, αποτελεί το καλύτερό του κατά την τελευταία δεκαετία, κάτι που προφανώς αντικατοπτρίζει πάρα πολλά όσον αφορά στη δυναμική του και τις προσδοκίες ενόψει της συνέχειας. Όπως «φωτογραφίζει» ο πίνακας που παραθέτουμε, με τη συμπλήρωση επτά αγώνων στο πρωτάθλημα, οι κυανόλευκοι έχουν μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς από τη σεζόν 2011-12 και εντεύθεν. Πίστωσαν στο ταμείο 19, ξεπερνώντας μέχρι και την επίδοση της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, κατά την οποία είχαν «μαγνητίσει» 18.

Ξέχωρα από τη βαθμολογική συγκομιδή, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει επιτρέψει την παραβίαση της εστίας της μόλις 3 φορές. Διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του φετινού μαραθωνίου και ασφαλώς, αποτελεί την καλύτερη επίδοση των πρωτοπόρων της βαθμολογίας κατά την τελευταία 10ετία. Πριν από δύο χρόνια, οι κυανόλευκοι είχαν δεχθεί 4, στέλνοντας όμως την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό 20 φορές. Μία φορά, δηλαδή, περισσότερη σε σχέση με φέτος στον τομέα του σκοραρίσματος.

Σε επτά αγώνες στον εν εξελίξει μαραθώνιο, ο Απόλλων μετρά μόλις μία απώλεια βαθμών. Στο ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Δόξα (1-1), το οποίο αποτέλεσε παρένθεση. Ανασυντάχθηκε, πετυχαίνοντας έξι σερί νίκες. Δεν έχει δεχθεί ήττα, κάτι που πέτυχε άλλη μία φορά κατά τη σύγχρονη ιστορία του. Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, κατά την οποία είχε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια και σε τρία «κόλλησε» στην ισοπαλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ