aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η επιστροφή του Νταμπό!

Απόλλων: Η επιστροφή του Νταμπό!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ευχάριστα νέα προέκυψαν χθες για τον Μπακαλί Νταμπό στον Απόλλωνα. Ο επιθετικός της λεμεσιανής ομάδας έλαβε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και έδειξε ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι το πρώτο στη σειρά αφού θα ακολουθήσει και αυτό με την ΑΕΛ και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους γαλάζιους, θέλοντας να καλύψουν την απώλεια βαθμών από την Καρμιώτισσα που ήταν εκτός προγράμματος. Πέρα από τον Νταμπό, άλλα αγωνιστικά ζητήματα που απασχολούν είναι του Αγκίρε, που και αυτός αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα, και των Σατσέτι και Ρομπέρζ. Αισιοδοξία υπάρχει για όλους πως θα είναι στο πλάνο του προπονητή του Απόλλωνα για το παιχνίδι στη Λάρνακα.

Η περίπτωση του Λάρσον είναι πολύ διαφορετική. Ο Σουηδός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσει στις προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Λάρσον φαίνεται να πιέστηκε για να ετοιμαστεί όσο το δυνατό νωρίτερα για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί υγρό στο γόνατο, το οποίο όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

Το χθεσινό παιχνίδι της Κύπρου με την Ελλάδα ήταν φιλικό, αλλά στον Απόλλωνα μόνο περηφάνια μπορούν να αισθάνονται, ανεξάρτητα του αποτελέσματος, αφού και οι τέσσερις παίκτες της ομάδας, Δημητρίου, Κατελάρης, Κυριάκου και Πίττας, βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ