aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η επιπλέον ανοικτή θέση και το συμβόλαιο των Πέδρο-Παπουλή

Απόλλων: Η επιπλέον ανοικτή θέση και το συμβόλαιο των Πέδρο-Παπουλή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα έχουν και άλλα θέματα να σκεφτούν τις προσεχείς μέρες, πέραν από τη διακοπή του αγώνα με την Πάφος FC. Μπροστά τους έχουν το παιχνίδι με την Ομόνοια, έχουν όμως και τις προσπάθειες που ξεκίνησαν και συνεχίζονται για την ενίσχυση της ομάδας τους.

Η αποχώρηση του Καρ κι η διαγραφή του Ρομπέρζ, φέρνει στο προσκήνιο την απόκτηση επιθετικού και κάποιου άλλου παίκτη πιθανόν για το κέντρο της άμυνας. Οι κυανόλευκοι έχουν ως μοναδικές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, τους Σελάγια και Γκακπέ, αλλά χρειάζονται άλλον έναν στην ίδια θέση.

Στον Απόλλωνα ψάχνονται και για ένα δεκάρι. Στην ίδια θέση αγωνίζονται οι Παπουλής και Περέιρα, αλλά ακόμη ένας θα βοηθήσει την τεχνική ηγεσία να έχει πιο πολλές επιλογές. Πέραν από τις προσθήκες που έχουν στο μυαλό τους θα τρέξουν και κάποια άλλα θέματα, όπως είναι οι ανανεώσεις κάποιων συμβολαίων.

Ήδη υπάρχει πρόθεση, πολύ σύντομα να ανακοινωθεί και επέκταση της συνεργασίας με τους Παπουλή-Πέδρο, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον ερχόμενο Μάιο. Και οι δύο θεωρούνται απαραίτητοι, με βάση και την εικόνα που βγάζουν στα τελευταία παιχνίδια, αλλά βέβαια και τη συνολική τους προσφορά διαχρονικά στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ