aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η επιμονή, η υπομονή και η οικονομική υπέρβαση του Κίρζη

Απόλλων: Η επιμονή, η υπομονή και η οικονομική υπέρβαση του Κίρζη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

H παραδοχή του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ πως ο Απόλλων έκανε οικονομική υπέρβαση και έδωσε μεγάλη μάχη για να αποσπάσει την υπογραφή του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε αυτά τα οποία γράφαμε εδώ καιρό για τη θέληση του Νίκου Κίρζη να πείσει τον Γερμανό προπονητή.

Ο νέος κόουτς της ομάδας, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, παραδέχτηκε πως οι κυανόλευκοι «πολέμησαν» για να τον πείσουν να βάλει την υπογραφή του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «οι υπεύθυνοι αγωνίστηκαν σκληρά για μένα, πέρα ​​από τα όριά τους». Κάτι που μαρτυρά τη μεγάλη επιθυμία του προέδρου του Απόλλωνα για να συνεργαστεί με τον Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Πείστηκε από το πλάνο του, τα όσα έμαθε για την καριέρα του και έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι εμπιστεύεται το πλάνο που παρουσίασε.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τα «θέλω» του Ζόρνιγκερ και η διακοπή συμβολαίων

Ο τεχνικός του Απόλλωνα σκιαγραφεί το ρόστερ και μόλις έρθει στην Κύπρο θα παραδώσει στον Νίκο Κίρζη όλα όσα πρέπει να γίνουν. Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως λένε οι πληροφορίες μας, η πρώτη συζητήση του Κίρζη με τον Ζόρνιγκερ είχε γίνει λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ