aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η ενίσχυση μπορεί να περιμένει

Απόλλων: Η ενίσχυση μπορεί να περιμένει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν αυτός ο Απόλλωνας που είδαμε στο «Βελοντρόμ» κόντρα στην Μαρσέιγ παρατάχθηκε με απουσίες, τότε φανταστείτε τι μπορεί να πετύχει όταν είναι πλήρης. Στα θετικά της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη περίοδο επανεμφανίστηκε ο Μπρου και ο Στυλιανού φώναξε «παρών». Ο Κύπριος διεθνής θα μπορούσε να ήταν μόνιμος πρωταγωνιστής στην ομάδα του, όμως συνέπεσε να πέσει σε μια περίοδο, που η ποδοσφαιρική Κύπρος απολαμβάνει τον Πέδρο. Πήρε άλλο ένα ενενηντάλεπτο ο Ουεντραόγκο και έδειξε πως ο Απόλλων δεν χρειάζεται ενίσχυση στη θέση αυτή.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Μεγάλωσε και θέλει να φτάσει στ’ αστέρια

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας κάνουμε σενάρια ενίσχυσης της ομάδας, όμως ο τεχνικός του Απόλλωνα δείχνει να εμπιστεύεται το έμψυχο δυναμικό του. Είναι τραυματίες, οι Γιούστε, Σατσέτι, Καραγιόλ και Ζελάγια, όμως επιστρέφουν σιγά-σιγά όλοι. Προψές δεν αγωνίστηκαν ούτε οι Πέδρο, Περέιρα. Ήταν εκτός έξι ποδοσφαιριστές και όμως μια χαρά τα πήγαν οι κυανόλευκοι. Όπως ξεκαθάρισε και ο πρόεδρος του Απόλλωνα, όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες ενίσχυσης, αυτό που θέλουν πρώτα είναι να ολοκληρώσουν με τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος για το 2018 και μετά θα αποφασίσει ο προπονητής αν η ομάδα χρειάζεται να κάνει κάποια μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ