aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η ευκαιρία... απογείωσης!

Απόλλων: Η ευκαιρία… απογείωσης!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με τους καλύτερους οιωνούς πάει ο Απόλλων στο ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Πρώτη σε όλα η ομάδα του Αυγουστή, έχει πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει τη νίκη που θα είναι σημαδιακή για πολλούς λόγους. Οι γαλάζιοι ξέρουν καλά πως η αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους θα είναι άλλη μια απόδειξη, ίσως η πιο δυνατή, πως η ομάδα τους είναι σε θέση να διεκδικήσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στον Απόλλωνα, αυτό που λένε όλοι, είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει το τελευταίο του χαρτί οπότε θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να καταφέρουν να φύγουν από τη Λευκωσία με τους τρεις βαθμούς. Αν η ομάδα του Απόλλωνα καταφέρει να κερδίσει μέσα στο ΓΣΠ θα αναπτύξει μεγάλη δυναμική για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο νωρίς κι αν είναι, αφού πλέον θα έχει βγάλει εκτός μάχης έναν από τους πιο δυνατούς διεκδικητές του τίτλου.

Εφόσον η ομάδα της Λεμεσού καταφέρει να διατηρήσει και απέναντι στον ΑΠΟΕΛ τα στοιχεία που αποτελούν σημείο αναφοράς στην έως τώρα πορεία της, δηλαδή μια καλή και σφιχτή άμυνα (την καλύτερη του πρωταθλήματος) αλλά και να είναι επιθετικά αποτελεσματική (διατηρεί την κορυφαία επιθετική γραμμή), τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι πως, ο Απόλλων σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές βγάζει την καλύτερη εικόνα από όλες της ομάδες και μάλιστα σε διάρκεια. Δεν είναι μόνο οι συνεχόμενες νίκες, δεν είναι μόνο τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει ή τα λιγότερα που έχει δεχθεί, αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η καλή απόδοση σε διάρκεια.

Εν τω μεταξύ, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι βρέθηκε χθες για προπόνηση ο Μολ, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Πάφος FC. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αργεί ακόμα και θα πρέπει να «οπλιστεί» με αρκετό κουράγιο αφού ο δρόμος είναι μακρύς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ