aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η αξία τους, μειώνει μεγαλύτερα μετεγγραφικά έξοδα

Απόλλων: Η αξία τους, μειώνει μεγαλύτερα μετεγγραφικά έξοδα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέρα από το ψάξιμο για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενταχθούν στον Απόλλωνα το ερχόμενο καλοκαίρι, υπάρχουν και οι πιθανολογούμενες επιστροφές. Οι κυανόλευκοι παρακολουθούν λοιπόν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Ο Ματίγια Σπόλιαριτς είναι για πολλούς ο κορυφαίος παίκτης της Αλκής στην τρέχουσα σεζόν και είναι έτοιμος να επιστρέψει και να διεκδικήσει θέση βασικού. Τα ίδια ισχύουν για τον Ανδρέα Καρώ, ο οποίος τις δύο τελευταίες περιόδους έγραψε πέραν των 60 συμμετοχών σε Νέα Σαλαμίνα και Πάφος FC φορώντας φανέλα βασικού και καταγράφοντας σπουδαίες εμφανίσεις. Ακόμη, είναι και ο Γιάννης Πίττας, ο οποίος απέκτησε εμπειρίες με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, κλέβει την παράσταση μέχρι στιγμής και μπορεί να επιστρέψει  στον Απόλλωνα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ενόψει της συνέχεις του πρωταθλήματος, εκτός του Σατσέτι, ο οποίος θα χάσει τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα υπολογίζει κατά πάσα πιθανότητα στον Χάμπο Κυριάκου και φυσικά στον ανέτοιμο Μουσταφά Καραγιόλ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα καταστρώνει το πλάνο του έχοντας στο μυαλό του να χρησιμοποιήσει μαζί τους Μπρου, Μάρκοβιτς, Παπουλή και Περέιρα. Ένας από τους δύο τελευταίους θα κινείται στις πτέρυγες.

Οι κυανόλευκοι παρά την απογοήτευση που ένιωσαν τις πρώτες ημέρες που ακολούθησαν της ήττας από τον ΑΠΟΕΛ, είναι πεπεισμένοι πως έχουν ακόμη τις ευκαιρίες για να ξαναπιάσουν κορυφή. Δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους πόδια, όμως θα περιμένουν με πίστη και υπομονή, ελπίζοντας ότι με λίγη τύχη θα τα καταφέρουν.

Στο διάστημα των τριών εβδομάδων που ακολουθούν θα κριθούν πολλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το δύσκολο πρόγραμμα του Απόλλωνα αρχίζει με δοκιμασία στο «ΑΕΚ Αρένα» κόντρα στην ΑΕΚ, παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το επόμενο Σάββατο. Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την ΑΕΛ για το κύπελλο, με τον Απόλλωνα τυπικά φιλοξενούμενο στο Τσίρειο. Ακολούθως θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα και μετά στο ΓΣΠ θα αναμετρηθούν με την Ομόνοια. Στο πρόγραμμα είναι και η ρεβάνς του κυπέλλου με την ΑΕΛ (17/4), ενώ λίγες ημέρες αργότερα (21/4) οι δύο ομάδες της Λεμεσού θα τεθούν αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ