aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η απάντηση για το εάν στις δύο χωράει και τρίτη

Απόλλων: Η απάντηση για το εάν στις δύο χωράει και τρίτη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Απόλλων επικράτησε δύο φορές της Ανόρθωσης στην α’ φάση του πρωταθλήματος. Μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις με ανατροπή! Πέρασε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον α’ γύρο με 3-1, ενώ στο Τσίρειο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ολική ανατροπή και πανηγύρισε τη νίκη με 3-2.

Μπορεί ο Απόλλων για τρίτη διαδοχική φορά να επικρατήσει της Ανόρθωσης και για δεύτερη στην έδρα της; Την απάντηση μπορούν να τη δώσουν μόνο ο Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του με την παρουσία τους αύριο στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αποστολή τους θα είναι και πάλι δύσκολη, απέναντι στην Ανόρθωση που θέλει και αυτή τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Ωστόσο, οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι για το διπλό, για τρεις λόγους. Πρωτίστως για τους βαθμούς, αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας, ενώ θα είναι μια επιτυχία που θα προσδώσει τεράστια δυναμική για τη συνέχεια, πόσο μάλλον όταν ακολουθεί το λεμεσιανό ντέρμπι.

Όσο η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Παράλληλα είναι και το ψυχολογικό αβαντάζ που θα αποκτούν οι ομάδες που πετυχαίνουν νίκες, έναντι των αντιπάλων τους.

Ο Πετράκης γνωρίζει τη σημασία του αυριανού ντέρμπι, αφού με νίκη η ομάδα του θα αποσπαστεί έξι βαθμούς από την αντίπαλό της και θα υπερτερεί ακόμη και σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ θα διατηρήσει και τις αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένει ότι θα δουλέψει πλήρως το πλάνο του απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, αλλά και από παίκτες-κλειδιά να αποδώσουν βάσει δυνατοτήτων. Άλλωστε, σε τέτοια ματς μια ενέργεια είναι ικανή να κάνει τη διαφορά και να κρίνει το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ