aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η Αούστρια και οι απώλειες που βάζουν σε σκέψεις τον Σωφρόνη

Απόλλων: Η Αούστρια και οι απώλειες που βάζουν σε σκέψεις τον Σωφρόνη

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Και τώρα Αούστρια! Ο Απόλλων πήρε με… νύχια και με δόντια την πρόκριση στη επόμενη φάση (κέρδισε 3-1 στην παράταση την Σάμροκ) και ήδη σκέφτεται την Αούστρια Βιέννης την οποία θα αντιμετωπίσει με τεράστιες απώλειες. Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, στάθηκαν άτυχοι σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για άλλα γκολ.

Το εφιαλτικό τρίλεπτο ξεπεράστηκε (67’ κόκκινη Φώτη Παπουλή, 69’ γκολ), το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί μίλησε η καρδιά των κυανόλευκων. Οι δύο κινήσεις του Αντριάν Σαρδινέρο (94’ κέρδισε την αποβολή, 102’ σκόραρε το γκολ πρόκρισης) έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ των κυανόλευκων και έδωσαν την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που περιμένει ήδη η Αουστρία Βιέννης.

Στα παιχνίδια με την Αούστρια (8 και 15 του Αυγούστου), ο Απόλλων σαφώς και θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο έτοιμος, καθότι είναι ομάδα πιο έμπειρη και πιο ποιοτική από την Σάμροκ Ρόβερς. Επίσης, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πρέπει να βρει λύσεις στις απουσίες των Φώτη Παπουλή και Εστεβάν Σατσέτι (αποβλήθηκαν και θα χάσουν και τις δύο αναμετρήσεις), αλλά και του μόνιμου σκόρερ της ομάδας Εμίλιο Σελάγια που θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ