aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η αντίστροφη μέτρηση και το τελευταίο ματς για Σελάγια

Απόλλων: Η αντίστροφη μέτρηση και το τελευταίο ματς για Σελάγια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όπως όλα δείχνουν, ο Εμίλιο Σελάγια θα γίνει τις επόμενες μέρες κάτοικος Σαουδικής Αραβίας και δη, ποδοσφαιριστής της Ντάμακ FC. Η πρόταση από τους Εμίρηδες είναι δελεαστική τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τον Απόλλωνα.

Είναι δύσκολο να πουν «όχι» στην ευκαιρία που έχει ο Αργεντίνος για να κάνει την καλύτερη μετεγγραφή στην καριέρα του με απολαβές που ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ για ενάμισι χρόνο. Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν ικανοποιηθεί και ίσως, εντός της ημέρας να γίνουν οι τελικές επαφές για να κλείσει η συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει το πρώτο αεροπλάνο ο Μπένσοπ για τις υπογραφές

Σύμφωνα με αυτές τις ενδείξεις, το κυριακάτικο παιχνίδι των κυανόλευκων κόντρα στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο στάδιο, θα είναι το τελευταίο για τον Σελάγια στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η διοίκηση του Απόλλωνα αξιολογεί περιπτώσεις παικτών που θα αντικαταστήσουν τον ποδοσφαιριστή ενόψει των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον Μπένσοπ να είναι προ των πυλών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ