aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Η… αγία τριάδα της δεξιάς πτέρυγας

Απόλλων: Η… αγία τριάδα της δεξιάς πτέρυγας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τόση ποιότητα δύσκολα τη συναντάς σε μια ομάδα και ειδικά σε μια και μόνο  γραμμή. Στον Απόλλωνα, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις των Εμίλιο Ενσούε, Ζοάο Πέδρο και Γιάννη Γιαννιώτα, αισθάνονται πιο ασφαλείς και δυνατοί από ποτέ. Η δεξιά πλευρά πετάει στην κυριολεξία με τις τρεις επιλογές που διαθέτει ο Σωφρόνης Αυγουστή και πάνω τους στηρίζει πολλά ο Απόλλων, που έχει στόχο να αναρριχηθεί πιο ψηλά.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ άρχισαν μαζί στη δεξιά πλευρά οι Ενσούε και Πέδρο, έχοντας πολύ καλή παρουσία, ενώ στην επανάληψη πέρασε αλλαγή ο Γιαννιώτας. Ο Πέδρο, μετά από περίοδο μέτριων εμφανίσεων, ξαναβρήκε τον παλιό καλό εαυτό του. Είναι γνωστές οι δυνατότητες του Πορτογάλου και, με τη φρεσκάδα που δείχνει ο Απόλλων, είναι σίγουρο πως θα ανέβει και άλλο.

Μετά από περίοδο προσαρμογής, εντυπωσιακός και παθιασμένος παρουσιάζεται ο Ενσούε. Είτε ως δεξιός μπακ είτε αγωνιζόμενος σε άλλη θέση, η παρουσία του Ισπανού κρίνεται θετική και είναι φανερό πως έχει πολλά να δώσει στη συνέχεια.

Ο τρίτος της δεξιάς «παρέας», ο Γιαννιώτας, άρχισε καλά με τον Απόλλωνα, είχε μια πτώση, όπως όλη η ομάδα, αλλά τώρα είναι στα πάνω του. Με δραστήριο τον Γιαννιώτα, οι κυανόλευκοι αυξάνουν τη δύναμη πυρός τους στην επιθετική γραμμή.

Με τους τρεις τους σε καλή κατάσταση, αλλά και με το ανέβασμα που παρατηρείται και από άλλους, ο Σωφρόνης Αυγουστή νιώθει πιο δυνατός, ειδικά τώρα, σε μια περίοδο όπου επιβάλλεται πλήρης ανασύνταξη για την αντεπίθεση που έχουν στο μυαλό τους οι κυανόλευκοι.

Ο Απόλλων μπορεί να προλάβει ώς τα Χριστούγεννα ή και ώς τις πρώτες μέρες του Γενάρη τους πρωτοπόρους. Ακολουθούν εντός έδρας παιχνίδια, με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Ομόνοια, τα οποία θα είναι καθοριστικής σημασίας. Και με το ανέβασμα των Πέδρο, Ενσούε και Γιαννιώτα, όπως και των άλλων παικτών, οι κυανόλευκοι ελπίζουν πως η σεζόν έχει πολλά να τους προσφέρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ