aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: H νέα πρόκληση και το δίλημμα του Αυγουστή

Aπόλλων: H νέα πρόκληση και το δίλημμα του Αυγουστή

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μια ακόμα μεγάλη πρόκληση είναι ενώπιων του Απόλλωνα. Αύριο αρχίζει ένα νέο ευρωπαϊκό οδοιπορικό και όλοι οι κυανόλευκοι ελπίζουν ότι θα καταφέρει να τους βρει σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρώτη ομάδα που θα βρεθεί στον δρόμο τους είναι η Σαμπουρτάλο από τη Γεωργία. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, που έχουν να κάνουν με τα αμυντικά άκρα των γαλάζιων, αφού οι Πέδρο και Βασιλείου θα είναι μάλλον εκτός αποστολής για τον αγώνα στο ΓΣΠ.

Οι δυο παίκτες τραυματίστηκαν στον αγώνα με τη Δόξα και έγιναν αναγκαστική αλλαγή, στο πιθανότερο σενάριο δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν κόντρα στην Σαμπουρτάλο και πλέον ο τεχνικός των κυανόλευκων θα πρέπει να βρει αντικαταστάτη, ιδιαίτερα για τη δεξιά πλευρά. Στην αριστερή πτέρυγα τα πράγματα δείχνουν καλύτερα, αφού ο Αγκίρε θα είναι στην αποστολή.

Αγκίρε και Μπένσοπ έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν υπηρεσίες. Το αν θα παίξουν οι δυο θα εξαρτηθεί από τη σημερινή τελευταία προπόνηση, αλλά και κατά πόσο θα νιώθουν απόλυτα έτοιμοι για να αγωνιστούν, αφού ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός κανονικού προγράμματος προπονήσεων.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το σύστημα που θα επιλέξει ο τεχνικός του Απόλλωνα για να παρατάξει την ομάδα του. Έχει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τους Σάλαι, Γιούστε και Ρομπέρζ, ενώ στα άκρα, για τη δεξιά πλευρά υπολογίζει τον Φιλιώτη, αλλά ο Ενσούε είναι εκτός πλάνων. Στην αριστερή πλευρά ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Αγκίρε. Το δίλημμα για τον προπονητή του Απόλλωνα είναι αν θα χρησιμοποιήσει το 4-4-2 ή το 3-5-2.

Σήμερα ο τεχνικός του Απόλλωνα θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα κι ενδέχεται να απαντήσει στα ερωτήματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ