aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: H μάχη της πρωτιάς και τα 42 γκολ

Απόλλων: H μάχη της πρωτιάς και τα 42 γκολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκουν δίχτυα και οδηγούν εκ του ασφαλούς τον Απόλλωνα στις επιτυχίες και την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο Ζελάγια με 17, ο Παπουλής με 13 και ο Μαγκλίτσα με 12, έχουν σημειώσει τα μισά (42) από τα 81 γκολ που έχει υπέρ της η ομάδα τους και την κατατάσσει ως πρώτη επιθετική γραμμή το πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι συνομιλίες που «καίνε» τον πρώην Απολλωνίστα για διακίνηση ναρκωτικών

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έρχεται χωρίς τους ικανούς γκολτζήδες και οι τρεις άσοι ξεχωρίζουν με τη δεινότητά τους στην αντίπαλη εστία. Αν θα προλάβει κάποιος από τους τρεις να κερδίσει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, θα φανεί στην συνέχεια, με τον Εμίλιο Ζελάγια να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες να προλάβει τους Τολεμές (21), Ντερμπισάιρ (20) και Φαμπρίσιο (18) που προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην παίκτης του Απόλλωνα συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Στο παρελθόν, τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν αναδειχθεί πρώτοι σκόρερ με τη φανέλα του Απόλλωνα. Ο Πανίκος Κρυστάλλης την περίοδο 1960-61 με 26 γκολ, ο Κώστας Βασιλειάδης την περίοδο 1970-71 με 11 γκολ, ο Λούκας Σόσιν τρεις σεζόν, από το 2003 μέχρι το 2006 με 21, 21 και 28 γκολ αντίστοιχα και ο Μίλαν Μρντάκοβιτς την περίοδο 2010-11 με 21 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νωρίς μου πέρασε της ήττας ο πόνος…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ