aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: H απάντηση του εξτρέμ και οι εναλλακτικές

Απόλλων: H απάντηση του εξτρέμ και οι εναλλακτικές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέραν από την προσπάθεια για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, στον Απόλλωνα έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια πως εξετάζουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β’. Από χθες βρίσκεται στην Κύπρο ο 20χρονος διεθνής αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο, Ντίλαν Ουεντραόγκο.

Τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στην β’ ομάδα της Μονακό καταγράφοντας 23 συμμετοχές. Περνά από δοκιμαστικά και αν ικανοποιήσει τον Σωφρόνη Αυγουστή θα αποκτηθεί. Βέβαια εκεί που είναι στραμμένη η προσοχή στον Απόλλωνα είναι στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με ακραίο επιθετικό.

Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη και όσο πιο σύντομα τελειώσει το θέμα τόσο το καλύτερο, για να είναι έτοιμος αγωνιστικά. Επίσημα όπως λέχθηκε, περιμένουν την απάντηση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, όμως αν δεν έλθει σύντομα η απάντηση θα στραφούν σε άλλη επιλογή. Ο Αυγουστή έχει λίστα με εναλλακτικές λύσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή χαμηλότερης ποιότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ