aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων/Γκονσάλες: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η λύση συμβολαίου

Απόλλων/Γκονσάλες: Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η λύση συμβολαίου

Υπό το «μικροσκόπιο» του Γιάννη Πετράκη θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Τζέσι Γκονσάλες. Ο  Αμερικανός με καταγωγή από το Μεξικό τερματοφύλακας είναι άνεργος από τον Ιούνιο του 2020, ενώ η τελευταία του εμφάνιση καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου του προηγούμενου έτους.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν πραγματικός εφιάλτης για τον 25χρονο πορτιέρε ο οποίος εκδιώχθηκε από την Ντάλας, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια. Αιτία αυτού μία καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Φρίσκο με τον ισχυρισμό ενδοοικογενειακής βίας. Αφού ο Γκονσάλες μπήκε στον «πάγο» για τρεις μήνες το συμβόλαιό του με την Ντάλας λύθηκε. «Η FC Ντάλας αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα απίστευτα σοβαρά και υποστηρίζει πλήρως την ταχεία δράση του πρωταθλήματος για να αναστείλει τον παίκτη ενώ διεξάγεται έρευνα. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά σε αυτό το θέμα με τον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών της χώρας», είχε γράψει στην ανακοίνωσή της η πρώην ομάδα του Γκονσάλες.

Το πρωτάθλημα του MLS άρχισε έρευνα και ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέψει στον τερματοφύλακα να παίξει στο πρωτάθλημα έως ότου αυτή ολοκληρωθεί, με την υποσημείωση πως ο νεαρός πορτιέρε είχε μπει οικειοθελώς σε πρόγραμμα για κατάχρηση ουσιών και ψυχικής υγείας. «Το MLS διεξάγει μια ανεξάρτητη έρευνα για το περιστατικό και θα παραμείνει σε στενή επικοινωνία καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με την FC Dallas, την Αστυνομία και την Ένωση Παικτών MLS. Ο παίκτης υποβλήθηκε προληπτικά σε εξέταση από γιατρούς για κατάχρηση ουσιών και ψυχικής υγείας. Μέχρι να ολοκληρωθεί η εξέταση, ο Γκονσάλες δεν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει σε ομαδική λειτουργία», καταλήγει η ανακοίνωση

Τον Ιανουάριο ο Γκονσάλες βρέθηκε πολύ κοντά στην Χόνβεντ Ουγγαρίας, όμως η μετεγγραφή δεν έγινε ποτέ. Τα ουγγρικά Μέσα Ενημέρωσης σημειώνουν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για την καταγγελία που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός τερματοφύλακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ