aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπόλλων: Γιαννιώτας, Ντικινί και... κίτρινη παρέα

Απόλλων: Γιαννιώτας, Ντικινί και… κίτρινη παρέα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την εξαιρετική πορεία που κάνει ο Άρης και μίλησε με ωραία λόγια για την πρώην ομάδα του.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας εξήγησε πως ο Άρης έχει πλάνο γι΄ αυτό και έχει πετύχει τόσο πολύ, ενώ αναφερόμενος στον Κώστα Μήτρογλου τόνισε ότι του χρόνου θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.Να αναφέρουμε ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη, αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα τη διετία 2011-13, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Κύπρο με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννιώτας στο Yellow Radio 101,7

Αρχικά για το πρωτάθλημα Κύπρου και τον Απόλλωνα είπε: Μένουν πέντε παιχνίδια, το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και κρίνεται στον πόντο. Ο Απόλλων έχει φτάσει πολλές φορές στην πηγή χωρίς να πιεί νερό, φέτος ίσως ήρθε η ώρα να το κάνουμε.

Για τον Ντιγκινί: Ήρθε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από την πρώτη στιγμή. Βάζει γκολ αλλά κάνει και πολλές άλλες δουλειές. Μαρκάρει και φτιάχνει χώρους για τους συμπαίκτες του. Είναι όμως μία συνολική προσπάθεια, από τον τερματοφύλακα μέχρι την κορυφή οι παίκτες δουλεύουν για έναν σκοπό και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Για το πόσο γρήγορα εγκλιματίστηκε ο Ντιγκινί στον Απόλλωνα: Την πρώτη μέρα που ήρθε ήταν το πρώτο πείραγμα ότι ήρθε σε… κίτρινη παρέα. Το παιδί ήρθε, μιλάει και την γλώσσα και ξέρει και πολλά από την κουλτούρα. Κατάλαβε τα αστεία που του έκανα για την πόλη και την ομάδα και δέθηκε πολύ γρήγορα.

Για το ότι τα γήπεδα δεν έχουν κόσμο: Είναι ένας άχαρος ρόλος. Δεν υπάρχει η ατμόσφαιρα, η πίεση. Όλος ο κόσμος έχει δυσκολίες αλλά σιγά-σιγά θα φτάσουμε στα τέλος αυτού του γολγοθά και θα επιστρέψουμε στα γήπεδο χαρούμενοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ