aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAπόλλων: Για το πρεστίζ και το αήττητο στα πλέι οφ

Aπόλλων: Για το πρεστίζ και το αήττητο στα πλέι οφ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Διαφορετικά θα ήταν τα δεδομένα σήμερα εάν ο Απόλλων νικούσε τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική. Με νίκη επί της Ομόνοιας θα κατακτούσε τον τίτλο. Τελικά, πάει στο ΓΣΠ για έναν τυπικής διαδικασίας αγώνα, απέναντι στην πρωταθλήτρια. Δύσκολο και αχώνευτο, αλλά η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει επιλογή από το να παίξει για την τιμή των όπλων, για το πρεστίζ της και το αήττητο στα πλέι οφ. Σε εννιά αγώνες μετρά πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Ο Πετράκης, λοιπόν, προετοίμασε την ομάδα του για την καλύτερη δυνατή παρουσία. Λόγω του χαρακτήρα του αγώνα (αδιάφορος), αποτελεί ερωτηματικό σε ποιους ποδοσφαιριστές θα δώσει φανέλα βασικού ο Ελλαδίτης τεχνικός. Όποιοι κι αν είναι αυτοί, δεν θα αδιαφορήσουν αλλά θα θελήσουν να κλείσουν τη σεζόν με νίκη. Ο Απόλλων θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ στην παρουσία 300 οπαδών του, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος. «Τα εισιτήρια για τον αγώνα Ομόνοια – Απόλλων έχουν εξαντληθεί», ήταν η αναφορά του σε χθεσινή ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ